CESARI Valpolicella Ripasso Superiore “Bosan” vynas

Cesari Valpolicella Superior Bosan Ripasso 75cl

Skonis: pilno kūno ir nuoseklus, jaučiama kakava ir skrudinta kava, taninai minkšti ir švelnūs

Aromatas: kompleksiškas, su puikia uogų, ypač prinokusių vyšnių, bei prieskonių darna

Prekės aprašymas: Šis Valpolicella Ripasso Superiore iš Corvina ir Rondinella vynuogių, kilęs iš puikios Bosan Amarone. Vynas yra galingo, minkšto ir aksominio kūno su vyraujančia vyšnių puokšte, kurioje vyrauja malonios kakavos, tabako ir vanilės natos. Puikiai dera su žvėriena, ant grotelių kepta ir troškinta mėsa, taip pat su labai brandžiais sūriais. Brandinimas trunka maždaug 12 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, po to sumaišius dar 6 mėnesius ąžuolo statinėse. Brandinimas pabaigiamas dar mažiausiai po 8 mėnesių poilsio buteliuose.

Spalva: aiški raudona su violetiniais atspalviais

Alkoholio procentas: 14%

Kilmės šalis: Italija

Regionas: Veneto

Vynuogių veislė: 80% Corvina Veronese, 20% Rondinella

Patiekimo temperatūra: 18 °C - 20 °C

Receptai

Zacapa Ron Fashioned

Ingridientai

40 ml "Zacapa 23Y Solera Gran Reserva" romo
3-4 lašai "Aromatic Bitters"
15 ml cukraus sirupo

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius

Don Julio Smoky Ma

Ingridientai

40 ml "Don Julio Blanco" tekilos
20 ml žaliųjų citrinų sulčių
2 arbat. š. aviečių uogienės
40 ml „Lapsang souchong“ arbatos

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius
Dėmesio! Tai alkoholis. Alkoholis gali pakenkti jūsų sveikatai.