Beringer

„Beringer“ vyno darykla turi jau ilgesnę nei 140 metų vyno gamybos patirtį. Daryklos istorija siekia 1868 m., kuomet Jacob Beringer iš savo gimtinės Vokietijoje iškeliavo į Niujorką, o vėliau iš ten – į Napos slėnį. Kartu su broliu jis 1875 m. nusipirko 90 hektarų žemės plotą, kuris tapo viena pirmųjų Napos slėnio vynuogių plantacijų. Nuo to laiko vyno darykla gerokai keitėsi bei plėtėsi. Beringerio gamybos metodu siekiama išlaikyti pusiausvyrą tarp modernių technologijų ir tradicijų. Šios veiklos metu gimsta visame pasaulyje pripažinti vynai.

„Beringer“ vyno darykla itin svarbia vyno gamybos dalimi laiko regiono gamtą, rūpinimąsi gyvūnais ir savo darbuotojais-vyndariais. Visos jų plantacijos yra oficialiai pripažintos ekologiškomis. Ekologiškas žemės ūkis apima viską – ši sąvoka taikoma ne vien žemės ūkio veiklai plantacijoje, bet taip pat ir supančiai aplinkai, visuomenei ir ekonomikai. Tai skatina naudotis geriausiais būdais, užtikrinančiais plantacijų ilgaamžiškumą ir vynuogynų bei vynų kokybę.

2013 m. buvo minimas 145-asis „Beringer“ jubiliejus – tai yra seniausia veikianti vyno darykla Napos slėnyje. 2004 m. „Beringer“ vyno butelis „Maximus“ buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą kaip didžiausias pasaulyje vyno butelis. Šis butelis, talpinantis 173 įprastus „Beringer 2001 Private Reserve Cabernet“ butelius vyno, labdaringame aukcione buvo nupirktas už 47 500 dolerių.

 

 

 

Products
Receptai

Don Julio Smoky Ma

Ingridientai

40 ml "Don Julio Blanco" tekilos
20 ml žaliųjų citrinų sulčių
2 arbat. š. aviečių uogienės
40 ml „Lapsang souchong“ arbatos

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius

Bulleit Whisky Sour

Ingridientai

40 ml "Bulleit Bourbon" viskio
20 ml citrinų sulčių
20 ml cukraus sirupo
1 kiaušinio baltymas

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius
Dėmesio! Tai alkoholis. Alkoholis gali pakenkti jūsų sveikatai.