Beringer

„Beringer“ vyninė turi ilgesnę nei 140 metų vyno gamybos patirtį. Vyninės istorija siekia 1868 m., kuomet Jacob Beringer iš savo gimtinės Vokietijoje iškeliavo į Niujorką, o vėliau iš ten – į Napos slėnį. Kartu su broliu jis 1875 m. nusipirko 90 hektarų žemės plotą, kuris tapo vienu pirmųjų Napos slėnio vynuogynų. Nuo to laiko vyninė gerokai keitėsi bei plėtėsi. Beringerio gamybos metodu siekiama išlaikyti pusiausvyrą tarp modernių technologijų ir tradicijų. Šios veiklos metu gimsta visame pasaulyje pripažinti vynai.

„Beringer“ vyninė itin svarbia vyno gamybos dalimi laiko regiono gamtą, rūpinimąsi gyvūnais ir savo darbuotojais-vyndariais. Visos jų plantacijos yra oficialiai pripažintos ekologiškomis. Ekologiškas žemės ūkis apima viską – ši sąvoka taikoma ne vien žemės ūkio veiklai plantacijoje, bet taip pat ir supančiai aplinkai, visuomenei ir ekonomikai. Tai skatina naudotis geriausiais būdais, užtikrinančiais vynuogynų ilgaamžiškumą bei vynų kokybę.

2013 m. buvo minimas 145-asis „Beringer“ jubiliejus – tai yra seniausia veikianti vyninė Napos slėnyje. 2004 m. „Beringer“ vyno butelis „Maximus“ buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą kaip didžiausias pasaulyje vyno butelis. Šis butelis, talpinantis 173 įprastus „Beringer 2001 Private Reserve Cabernet“ butelius vyno, labdaringame aukcione buvo nupirktas už 47 500 dolerių.

Products
Receptai

Bulleit Julep

Ingridientai

40 ml "Bulleit Bourbon" viskio
10-20 ml cukraus sirupo
10-15 mėtos lapelių

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius

Belvedere Dirty Martini

Ingridientai

50 ml "Belvedere Pure Vodka"
10 ml "Carpano Dry Vermouth"
10 ml "Gourmante" alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius
Dėmesio! Tai alkoholis. Alkoholis gali pakenkti jūsų sveikatai.