Barton & Guestier

„Barton & Guestier“ įkūrėjas yra Thomas Barton, kuris 1725 m. sukūrė vyno prekybos verslą. Jo verslas tapo itin sėkmingas, ir 1747 m. Thomas Barton jau buvo laikomas pagrindiniu Bordo vynininku. 1802 m. T. Barton anūkas, Hugh Barton, ėmė bendradarbiauti su Prancūzijos vynininku Daniel Guestier. Būtent šis bendradarbiavimas ir lėmė įmonės „Barton & Guestier“ įkūrimą. Šiandien ji yra laikoma seniausia vynu prekiaujančia bendrove Bordo mieste.

„Barton & Guestier“ yra vienintelis su vynininkyste susijęs verslas, jungiantis tarpusavyje senas vyno gaminimo tradicijas ir įvairių partnerių siūlomas modernias technologijas. Visų vynų brendimą prižiūri pagrindinis vyndarys Laurent Prada ir jo darbuotojai. Būtent jie kontroliuoja viso proceso visus etapus, pradedant vynmedžių pjovimu ir baigiant vyno išpilstymu į butelius. „Barton & Guestier“ širdis yra Château Magnol, įžymioji vynuogių plantacija šalia Bordo, prestižiniame Haut-Médoci rajone. Ten yra įsikūrusi įmonės būstinė, kurioje dirba pagrindinė 40 asmenų komanda. Be to, Château Magnol taip pat yra įsikūrę žymūs svečių namai ir puiki vyno mokykla.

„Barton & Guestier“ siūlo didelį prancūziškų vynų pasirinkimą, kurie daugiausia gaminami iš pagrindiniuose vynininkystės regionuose – Bordo, Luaros slėnyje, Burgundijoje, Božolėje, Ronos slėnyje, Langedoke, Gaskonijoje ir Korsikoje – augančių vynuogių.

Itin plačiu vynų pasirinkimu pasižyminti „Barton & Guestier“ įmonė vartotojams garantuoja skonių iš skirtingų Prancūzijos regionų įvairovę.

Products
Receptai

Apple Martini

Ingridientai

40 ml Ketel One Vodka
40 ml Sour Apple sirupo
40 ml obuolių sulčių

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius

Zacapa Caiprissima

Ingridientai

40 ml "Zacapa 23Y Solera Gran Reserva" romo
4 vnt. žaliųjų citrinų skiltelių
10-20 ml cukraus sirupo
Smulkinto ledo

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius
Dėmesio! Tai alkoholis. Alkoholis gali pakenkti jūsų sveikatai.