DON PAPA Baroco romas

Don Papa Baroko 70cl

Skonis: Lygus ir sodrus, su cukruotais atogrąžų vaisiais, prinokusiomis vyšniomis, medumi ir vanilės kremu, šviežių žaliųjų citrinų ir sauso ąžuolo prieskoningumo užuominomis. Poskonyje vanilė ir gaivios atogrąžų natos atsiranda kartu su džiovintomis datulėmis ir razinomis bei išliekantis skrudinto ąžuolo įspūdis.

Aromatas: Intensyvus su prinokusių vanilės ankščių, šviežių citrusinių vaisių, švelnaus rudojo cukraus, griežinėliais pjaustyto mango natomis. Subtilus skrudinto kokoso ir kvapnaus kremo aromatas.

Prekės aprašymas: Tai aukščiausios kokybės ilgai brandintas romas, atspindintis Filipinų Negros Occidental – vietovės, populiariai vadinamos SUGARLANDIA, dvasią. Don Papa romas pradėtas gaminti 2012 metais, įkvėptas charizmatiško lyderio Papa Isio, kuris XIX a. pabaigoje vedė revoliucines kovas dėl nepriklausomybės. Šis romas – tarsi šlovingas pagerbimas to laikotarpio, bei Sugarlandijos nepriklausomybės kovų atminimas. Šis filipinietiškas romas pagamintas Kanlaon ugnikalnio derlingų papėdžių rajone. Būtent čia auga geriausios cukranendrės, kurios meistriškai apdorojamos, kad iš jų būtų gautos sodrios ir saldžios melasos. Don Papa Baroko trykšta citrusų ir vanilės aromatais. Pilno kūno charakteris atsiskleidžia su cukruotų atogrąžų vaisių ir medaus natomis, kurių kulminacija ilgas poskonis su skrudinto ąžuolo užuominomis.

Spalva: Šviesaus gintaro

Alkoholio procentas: 40%

Kilmės šalis: Filipinai

Receptai

Tanqueray & Tonic

Ingridientai

40 ml "Tanqueray London Dry" džino
"Fever Tree Tonic Water"
Žaliųjų citrinų sulčių

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius

Bulleit Julep

Ingridientai

40 ml "Bulleit Bourbon" viskio
10-20 ml cukraus sirupo
10-15 mėtos lapelių

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius
Dėmesio! Tai alkoholis. Alkoholis gali pakenkti jūsų sveikatai.