WHISPERING ANGEL MAGNUM vynas

Whispering Angel Cotes deProv.Rose 150cl

Skonis: Labai lengvas, gausus įvairiais rausvais vaisiais, uogomis ir gėliškomis užuominomis, jas pagyvina puiki rūgštis suteikianti vynui tvirtesnio kūno.

Aromatas: Šviežios raudonos uogos su gaivių gėlių užuominos

Prekės aprašymas: Šis vynas - šiandienos pasaulinė nuoroda į Provanso rožinius vynus. Tai labai sausas vynas (0 cukraus), puikios koncentracijos, su raudonų uogų ir vaisių savybėmis, neturi sutraukiančio poskonio. Vynui gaminti naudojamos labiausiai prinokusios vynuogės iš įvairių vyninės vynuogynų, dalis uogų gaunama iš kaimyninių augintojų. Vynuogynai pagrinde išsidėstę pietiniuose šlaituose, kurių dirvožemis yra kreidinis, kupinas molio. Vynuogės renkamos nuo saulėtekio iki pietų, tik rankomis, dedamos į mažas dėžutes, kad uogos nesioksiduotų. Ypatingas dėmesys skiriamas tam, kad uogos būtų šviežios, į dėžutes įdedant sauso ledo lazdelių tam, kad uogos būtų vėsiai. Atvykus į vyninę, kekės rūšiuojamos automatiniu , o vėliau – rankiniu būdu, mažiausiai tris kartus. Vynui gaminti naudojamos 90 % laisvai tekančių uogų sulčių ir 10 % uogų sulčių iš pirmojo švelnaus paspaudimo. Tada 95% vyno fermentuojama nerūdijančio plieno talpose 10–14 oC temperatūroje, o 5% vyno fermentuojama mažose ąžuolo statinėse. Batonažas (maišymas) atliekamas du kartus per savaitę.

Spalva: Šviesi lašišos rausvumo su persiko tonais

Alkoholio procentas: 13%

Kilmės šalis: Prancūzija

Regionas: Cotes de Provence

Vynuogių veislė: Grenache, Rolle, Syrah, Tibouren, Cinsault

Patiekimo temperatūra: 8 °C - 10 °C

Receptai

Zacapa Ron Fashioned

Ingridientai

40 ml "Zacapa 23Y Solera Gran Reserva" romo
3-4 lašai "Aromatic Bitters"
15 ml cukraus sirupo

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius

Bulleit Whisky Sour

Ingridientai

40 ml "Bulleit Bourbon" viskio
20 ml citrinų sulčių
20 ml cukraus sirupo
1 kiaušinio baltymas

Skaityti daugiau Žiūrėkite kitus kokteilius
Dėmesio! Tai alkoholis. Alkoholis gali pakenkti jūsų sveikatai.